SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST

16/2/2019
SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

We hebben daar kunnen vaststellen dat Verhelst 2.0. een nieuw tijdperk is ingetreden. Een ware belevings- en inspiratieruimte voor al wie plannen heeft om Zij hebben daar kunnen vaststellen dat Verhelst 2.0 een nieuw tijdperk is te bouwen, te verbouwen of wat dan ook.

En dit zowel voor de bouwprof als voor de doe-het-zelver.

Puik werk en iedereen weet nu dat je op Verhelst kan bouwen !

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.