PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS

16/2/2019
PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.

De PZ Vlas kwam de dader op het spoor door het onderzoek naar een andere diefstal. Tijdens een huiszoeking werden de gestolen airsoft-wapens aangetroffen en werd een verdachte opgepakt. Tijdens het verder onderzoek bekende de man de feiten.

Burgemeester Francis Benoit van Kuurne: “Recent waren er in Kuurne enkele inbraken, waarbij onder meer die airsoft-wapens gestolen werden. De extra inzet van de politie die daarop volgde heeft geloond. Ik ben dan ook heel tevreden met de opheldering van deze feiten! De veiligheid op het Bedrijvenpark in Kuurne wordt weldra versterkt met ANPR-camera’s. Ook op andere locaties in Kuurne is binnenkort de uitrol van veiligheidscamera’s voorzien.”

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.