WHAT'S APP GROEP BPKN

16/2/2019
WhatsApp groep ter verhoging van sociale controle en veiligheid bestaat sinds 2016 onder leden Bedrijvenpark Kortrijk – Noord. De strijd tegen criminaliteit is a never ending story. Zeker op bedrijventerreinen past een alerte houding en een tool om snel te communiceren. Daartoe werd reeds een tijd terug een what’s app groep opgericht.

Deze groep dient in hoofdzaak om de sociale controle en de algemene veiligheid op en rond het bedrijvenpark, te versterken. Zo zijn de betrokken ondernemers van het bedrijvenpark snel op de hoogte van onregelmatigheden, een poging tot inbraak, verdachte omstandigheden op het bedrijvenpark. 

  

Vanuit de Pz Vlas wordt benadrukt dat voor dringende politiehulp ter plaatse steeds het oproepnummer 101 dient te worden gecontacteerd.

De WhatsApp groep dient enkel om bijvoorbeeld verdachten sneller te kunnen opsporen en relevante info terzake te kunnen delen, om preventief te kunnen optreden of aandachtspunten, te signaleren.

  Indien dringende politiehulp ter plaatse vereist is, dient u dus steeds het nummer 101 te bellen! 

Wie hier meer info over wil of zich wil aansluiten kan steeds kontakt opnemen met: parkmanager@kortrijk-noord.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.