VIP-arrangementen Kuurne-Brussel-Kuurne

10/2/2014
VIP-arrangementen Kuurne-Brussel-Kuurne Wilt U Tom Boonen & co live aan het werk zien? Dat kan! Op zondag 2 maart kunt U samen met vrienden of zakenrelaties deelnemen aan de VIP-arrangementen van Kuurne-Brussel-Kuurne.Zowel de echte wielerliefhebbers, alsook de ambiancemakers weten dit jaarlijks te smaken.

Wees erbij en beleef deze wervelende voorjaarsklassieker als VIP - van start tot aankomst - van dichtbij.

Alle gedetailleerde info vindt U in deze flyer.

Inschrijven kan online via http://reservatie.kuurne-brussel-kuurne.be/.

Kuurne-Brussel-Kuurne 2014: BLAUW van de kou, diep in het ROOD. (maar niet bij de VIP's!)

U komt toch ook naar de HELSE race met HEMELSE finish?

Alvast dank bij voorbaat voor uw aanwezigheid & steun in naam van het bestuur & de medewerkers van KBK (100% vrijwilligers!)
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.