Dé oplossing voor uw eindejaarsgeschenken

4/12/2013
Is de zoektocht naar het geschikte geschenk voor uw werknemers, man, vrouw, zoon, dochter, vriend of vriendin telkens opnieuw een stresstocht? Binnen Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bieden wij U dé oplossing!
Wie de keuze van het geschenk liever over laat aan de ontvanger, kan beter een geschenkcheque geven.

Daarvoor hebt U de keuze tussen de Kukadobon van de Gemeente Kuurne of de Giftcard van Ring Shopping Kortrijk Noord. Alle informatie vindt U door te klikken op de respectievelijke naam. 

Wie toch liever een authentiek geschenk geeft, kiest misschien beter voor een handgemaakt geschenk van bij De 3 Wijzen uit Kuurne of van De Branding in Heule.

 


 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.