Dé oplossing voor uw eindejaarsgeschenken

4/12/2013
Is de zoektocht naar het geschikte geschenk voor uw werknemers, man, vrouw, zoon, dochter, vriend of vriendin telkens opnieuw een stresstocht? Binnen Bedrijvenpark Kortrijk-Noord bieden wij U dé oplossing!
Wie de keuze van het geschenk liever over laat aan de ontvanger, kan beter een geschenkcheque geven.

Daarvoor hebt U de keuze tussen de Kukadobon van de Gemeente Kuurne of de Giftcard van Ring Shopping Kortrijk Noord. Alle informatie vindt U door te klikken op de respectievelijke naam. 

Wie toch liever een authentiek geschenk geeft, kiest misschien beter voor een handgemaakt geschenk van bij De 3 Wijzen uit Kuurne of van De Branding in Heule.

 


 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.