WAAK Green & Clean vlecht uw wilgenschutting

6/9/2013
WAAK Green & Clean vlecht uw wilgenschutting WAAK Green & Clean creëert en plaatst sinds enkele jaren wilgenschermen. Een ecologische & duurzame omheining of structuurelement in uw tuin of op uw bedrijfssite.De wilgenschermen worden op maat en volgens de wensen van de klant ter plaatse geconstrueerd: U bepaalt de hoogte, lengte, vormgeving. In die zin zijn het unieke producten.

Wilgenschermen worden gevlochten met 'verse' wilgentenen. Bijgevolg kan dit slechts in de periode van november tot april.

Voor WAAK Green & Clean is deze arbeidsintensieve activiteit bijgevolg een perfecte complementaire niche in het dalseizoen van groenonderhoud.

Meer informatie vindt U in deze folder

Voor meer info:

WAAK BW vzw, Heirweg 125, 8520 Kuurne
Telefoon 056 36 34 34 of 0479 40 97 46
info@waak.be 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.