nv gezond: HBSH 2013

25/1/2013
nv gezond: HBSH 2013 Op zoek naar een personeelsactiviteit in eigen regio? De jaarlijkse Harelbeekse Bedrijven Sport Happening (HBSH) voldoet zeker aan uw verwachtingen! De editie 2014 zal mogelijk in de omgeving van BPKN worden georganiseerd. Op 1 juni 2013 zijn we te gast in Harelbeke.Deze sportieve dag wordt dit jaar voor de achttiende keer georganiseerd.

Na de succesvolle vorige edities heeft de HBSH zijn vaste plaats op vele bedrijfskalenders veroverd.

Op zaterdag 1 juni 2013 kan uw bedrijf een sportief team afvaardigen dat het in 16 proeven zal opnemen tegen een 40-tal andere teams uit Harelbeke en omgeving.

Elk team bestaat uit 4 personen.

Na een dag vol sportieve inspanningen zorgt JCI ’s avonds voor de nodige ontspanning met een uitgebreide receptie, prijsuitreiking, barbecue en een spetterend avondfeest voor alle deelnemers, partners en sympathisanten in CC” het Spoor” te Harelbeke.

Surf ook eens naar de website www.hbsh.be : daar vindt u een heleboel informatie: de uitslag van vorig jaar, welke bedrijven er deelnamen, een uitgebreid fotoboek. 

Het is ook via deze site dat u uw team kan inschrijven. Inschrijven kan tot en met 10 mei 2013.

U merkt het, de HBSH is een ideale gelegenheid om de teamspirit in het bedrijf aan te wakkeren en om uw bedrijf ook in de onmiddellijke omgeving de nodige (sportieve) uitstraling te geven.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.