nv gezond: HBSH 2013

25/1/2013
nv gezond: HBSH 2013 Op zoek naar een personeelsactiviteit in eigen regio? De jaarlijkse Harelbeekse Bedrijven Sport Happening (HBSH) voldoet zeker aan uw verwachtingen! De editie 2014 zal mogelijk in de omgeving van BPKN worden georganiseerd. Op 1 juni 2013 zijn we te gast in Harelbeke.Deze sportieve dag wordt dit jaar voor de achttiende keer georganiseerd.

Na de succesvolle vorige edities heeft de HBSH zijn vaste plaats op vele bedrijfskalenders veroverd.

Op zaterdag 1 juni 2013 kan uw bedrijf een sportief team afvaardigen dat het in 16 proeven zal opnemen tegen een 40-tal andere teams uit Harelbeke en omgeving.

Elk team bestaat uit 4 personen.

Na een dag vol sportieve inspanningen zorgt JCI ’s avonds voor de nodige ontspanning met een uitgebreide receptie, prijsuitreiking, barbecue en een spetterend avondfeest voor alle deelnemers, partners en sympathisanten in CC” het Spoor” te Harelbeke.

Surf ook eens naar de website www.hbsh.be : daar vindt u een heleboel informatie: de uitslag van vorig jaar, welke bedrijven er deelnamen, een uitgebreid fotoboek. 

Het is ook via deze site dat u uw team kan inschrijven. Inschrijven kan tot en met 10 mei 2013.

U merkt het, de HBSH is een ideale gelegenheid om de teamspirit in het bedrijf aan te wakkeren en om uw bedrijf ook in de onmiddellijke omgeving de nodige (sportieve) uitstraling te geven.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.