Heb je de brood- of snoepautomaat al eens getest?

12/3/2013
Bij het BPKN-servicepunt staan sinds enkele weken twee automaten: een broodautomaat en een snoep- en drankautomaat. Handig om over de middag of bij het naar huis gaan snel uw voorraad in te slaan! Er zijn grote en kleine broden in wit en bruin. De automaten zijn 24/24 bereikbaar en worden aangevuld door Broodwinkel Soens uit Kortrijk.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.