Fietspad Heirweg ingereden door 2 burgemeesters

27/3/2013
Fietspad Heirweg ingereden door 2 burgemeesters In aanwezigheid van opdrachtgever AWV, de burgemeesters en 3 schepenen van de Gemeente Kuurne en de Stad Kortrijk en een 20-tal bewoners van De Branding werd het fietspad tussen beide Ringlanen vandaag ingereden.We bevonden zich letterlijk op de grens tussen Kuurne en Kortrijk.

Bij een fris fruitsapje en een lekkere Lucardi-praline met BPKN-logo werd de aandacht voor de fietser vanwege werkgevers en overheid extra in de verf gezet.


Werkgevers vinden het belangrijk dat de werknemers fit door het leven gaan.


Sportbeoefening speelt daarbij een belangrijke rol!

De gemiddelde afstand naar het werk bedraagt voor alle werknemers 11 kilometer: dit is een overbrugbare afstand om met de fiets af te leggen.

Het is natuurlijk belangrijk dat deze afstand op een veilige manier kan afgelegd worden.

Daarom zijn we blij én trots dat Agentschap Wegen en Verkeer versneld werk heeft gemaakt van de aanleg van de nieuwe fietspaden langs de Heirweg.

Later komen er ook nieuwe veilige verbindingen ter hoogte van de Izegemsestraat (waar een heuse fietserstunnel komt) en de Noordlaan.

Aan de hand van stimuli door de overheid (o.a. Pendelfonds) kunnen werkgevers bovendien subsidies krijgen in het kader van gewijzigd woon-werkverkeer.

De Branding diende een dossier in en de verhoogde veiligheid is hierbij een godsgeschenk.

Voorzitter Kurt Ghekiere maakte van de gelegenheid gebruik om beide burgemeesters te danken voor de inspanningen voor werkgevers en werknemers en overhandigde hen de 'Welkom @ BPKN' trofee.

Deze trofee zal U binnenkort bij alle leden van de vzw terugvinden. 

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.