Nieuwe vestiging Pyfferoen officieel geopend

6/4/2013
Nieuwe vestiging Pyfferoen officieel geopend De eerste nieuwbouw sinds de oprichting van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord werd officieel geopend door Burgemeester Vincent Van Quickenborne. Voorzitter Kurt Ghekiere overhandigde de spiksplinternieuwe 'Welkom@BPKN-staander'.De firma Pyfferoen is gespecialiseerd in

- Fabricatie van zonwering op maat
- Renovatie van schrijnwerk van alle gebouwen
- Raamdecoratie
- Sectionale poorten

Hieronder vindt U een filmpje van bijvoorbeeld een nieuw type zonnetent:

 

Contactgegevens: 

Pyfferoen bvba
Izegemsestraat 373
8501 Heule

Telefoon 056 35 14 90
E-mail info@pyfferoen.be 

Lees HIER het artikel over de opening in Het Nieuwsblad. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.