NoonWalk@WAAK Plantenkwekerij tussen de bloemen

24/4/2013
NoonWalk@WAAK Plantenkwekerij tussen de bloemen Bij een lentezonnetje waren meer dan 100 BPKN-ers aanwezig in de plantenkwekerij van WAAK. Er was voor iedereen een Keurslager-lunchrunner en ook de gezonde appel, lekker fruitsap en fair trade koffie ontbraken niet. Ter gelegenheid van 'assistant day' kregen alle deelnemers bij hun vertrek een perkplantje aangeboden door WAAK.Een fotoverslag vindt U via deze link of op onze Facebookpagina.

Volgende editie bij Novy op donderdag 16 mei!

Bewegende beelden vindt U hieronder:Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.