NoonWalk@WAAK Plantenkwekerij tussen de bloemen

24/4/2013
NoonWalk@WAAK Plantenkwekerij tussen de bloemen Bij een lentezonnetje waren meer dan 100 BPKN-ers aanwezig in de plantenkwekerij van WAAK. Er was voor iedereen een Keurslager-lunchrunner en ook de gezonde appel, lekker fruitsap en fair trade koffie ontbraken niet. Ter gelegenheid van 'assistant day' kregen alle deelnemers bij hun vertrek een perkplantje aangeboden door WAAK.Een fotoverslag vindt U via deze link of op onze Facebookpagina.

Volgende editie bij Novy op donderdag 16 mei!

Bewegende beelden vindt U hieronder:Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.