Winterbanden al gewisseld voor zomerbanden?

24/4/2013
Winterbanden al gewisseld voor zomerbanden? Het is nog geen zomer, maar toch is het intussen hoog tijd om uw winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Traditioneel dient dit te gebeuren van zodra de temperaturen de +7C overstijgen. Ieder weertype stelt andere eisen aan de banden. Uw banden moeten dus altijd aangepast worden aan de weersomstandigheden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook voor die van uw medeweggebruiker.

TIP 1: Vergeet uw bandenspanning niet te checken. De juiste bandenspanning zorgt niet alleen voor een kortere remweg, het levert u bovendien geld op! Maak snel een afspraak bij uw bandenspecialist bij u in de buurt!

TIP 2: Maak alvast een afspraak voor de bandenwissel in het najaar. Zo voorkomt u lange wachttijden en komt u niet voor verrassingen te staan.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.