Winterbanden al gewisseld voor zomerbanden?

24/4/2013
Winterbanden al gewisseld voor zomerbanden? Het is nog geen zomer, maar toch is het intussen hoog tijd om uw winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Traditioneel dient dit te gebeuren van zodra de temperaturen de +7°C overstijgen. Ieder weertype stelt andere eisen aan de banden. Uw banden moeten dus altijd aangepast worden aan de weersomstandigheden. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, ook voor die van uw medeweggebruiker.

TIP 1: Vergeet uw bandenspanning niet te checken. De juiste bandenspanning zorgt niet alleen voor een kortere remweg, het levert u bovendien geld op! Maak snel een afspraak bij uw bandenspecialist bij u in de buurt!

TIP 2: Maak alvast een afspraak voor de bandenwissel in het najaar. Zo voorkomt u lange wachttijden en komt u niet voor verrassingen te staan.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.