Werken Brugsesteenweg Kortrijk gestart

26/4/2013
Werken Brugsesteenweg Kortrijk gestart Nu het extra rijvak tussen beide Ringlanen aan de Kortrijksestraat/Kuurnsesteenweg opengesteld is, kunnen de werken langs de Brugsesteenweg, met omleiding via die Kuurnsesteenweg, gestart worden. Doorgaand verkeer richting Kortrijk blijft steeds mogelijk.Planning – Algemene fasering:

• Fase 1 (vanaf 29/04/13 tot 13/07/13):

Tijdens fase 1 wordt er aan de kant van de even huisnummers gewerkt. In deze fase worden de voetpaden en de parkeerstrook en de rijweg opgebroken, aansluitend wordt er in de rijweg een nieuwe riolering voor de afvoer van het regenwater aangelegd.

Het verkeer blijft rijden op het huidige rijvak richting Kortrijk centrum, de andere richting wordt omgeleid via de Kuurnsesteenweg. Het is dus niet mogelijk om in deze fase de wagens in de werkzone te parkeren. Er wordt wel steeds toegang verleend tot de beide tankstations. In deze fases worden alle zijstraten afgesloten t.h.v. de Brugsesteenweg.

De toegang tot Ring Shopping Kortrijk Noord blijft open. Voor de bewoners van de Leopold III laan wordt er een tijdelijke doorsteek gemaakt in de middenberm, zodat zij kunnen terug keren richting Kuurnsesteenweg.

• Fase2 (vanaf 18/06/13 tot 15/11/13):

In deze fase wordt er gewerkt aan de kant van de oneven nummers. Idem als in fase 1: opbraak voetpad en rijweg + plaatselijk aanleg van DWA riolering.

Het verkeer rijdt op het nieuw aangelegde rijvak enkel in de richting van Kortrijk centrum, de andere rijrichting blijft omgeleid via de Kuurnsesteenweg. Het is in deze fase van de werken evenmin mogelijk om de wagens in de werkzone te parkeren. In deze fases worden alle zijstraten afgesloten t.h.v. Brugsesteenweg. 

• Detail planning:

o Maandag 29/04/13: Installatie signalisatie + opbreken van de rijweg
o Dinsdag 30/04/13: aanvang rioleringswerken
o Donderdag 02/05/13: Opbraak voetpad vanaf de R8 tot aan huisnummer 218.

Tip!

Informeer uw klanten en leveranciers over hoe u tijdens de werken bereikbaar bent. Dat kan alvast heel wat frustratie vermijden.

Via deze link vindt U een overzichtsfiche van wettelijke maatregelen bij hinder door openbare werken.
 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.