nv gezond: Gratis fitte ondernemer passen

27/4/2013
nv gezond: Gratis fitte ondernemer passen In het kader van de winst van de nv gezond award 2012 kreeg de vzw 8 gratis fitte ondernemer passen. Nu de lente het blijkbaar toch haalt op de winter hoog tijd om die passen te benutten!Alle info i.v.m. deze organisatie van Unizo vindt U via de website www.fitteondernemer.be

De eerste 8 ondernemers die een mailtje sturen naar bert@kortrijk-noord.be winnen een gratis pas. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.