Binnenkort Moederdag

27/4/2013
Binnenkort Moederdag De tweede zondag van mei: Moederdag! Mocht U een geschenk overwegen dat gemaakt werd op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord of U weet echt niet wat gekozen? Wij hebben voor U dé oplossing!1. In het winkeltje van De Branding kunt U terecht voor artisanaal vervaardigde producten. Via deze link vindt U de promoties voor Moederdag 2013.

2. In Ring Shopping Kortrijk Noord kunt een Giftcard kopen voor eender welk bedrag vanaf 5 euro. Alle info via deze link.

3. De Gemeente Kuurne verkoopt de Kukadobon (€5, €20, €50 of een combinatie) in het Gemeentehuis, bibliotheek en vrijetijdsdienst en is geldig in ALLE Kuurnse handelszaken. Alle info via deze link.

4. BPKN-leden die hun promoties hier ook graag zien verschijnen, kunnen hun info doorsturen aan de parkmanager. 

5. Aqualex reageerde op deze oproep en biedt 360 liter bruisend water gratis aan bij aankoop van een Aqualex-waterkoeler voor Moederdag. Meer info bij Alexander Vanlerberghe via alexander@aqualex.be of op 0479 44 69 45 of op de website.

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.