Extra hindernis op Noordlaan

29/4/2013
Extra hindernis op Noordlaan Vanaf donderdag 2 mei wordt een hoogspanningskabel ondergronds geplaatst op het kruispunt Noordlaan/Industrielaan kant ex-Imprinta. Er zal voor de duur van de werken telkens 1 rijstrook afgesloten zijn. Het is voorzien dat de werken gedaan zijn op 10 mei.Deze werken worden uitgevoerd in opdracht van Eandis door de firma Dierickx uit Temse.

Omrijden kan via de parallelle Noordlaan met keerpunt aan de Sint-Katriensteenweg.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.