Wout Bru peter van RSKN luchtballon

29/4/2013
Wout Bru peter van RSKN luchtballon Voor de BPKN-er Nick Vermeulen werd het zondag een hoogdag. Tijdens de Waregemse ballonhappening op de hippodroom kreeg hij niemand minder dan sterrenchef Wout Bru in zijn ballonmand. Net op de avond dat zijn pop-up restaurant '117 by Wout Bru' aan het Antwerpse Zuid zijn deuren sloot nam de topchef de tijd om naar Waregem af te zakken voor de ballonhappening.Nick Vermeulen vaart met de ballon van Ring Shopping Kortrijk Noord en mocht een gloednieuwe ballon in gebruik nemen.

De zoon van Nick nam in 2012 deel aan de kookwedstrijd Junior Master Chef op VTM met jurylid Wout Bru. Vandaar dat Nick de sterrenchef aanzocht om peter te worden van zijn nieuwe ballon. En het lukte zowaar...

Samen met ruim 40 andere ballonnen steeg de topchef rond 18 uur op in Waregem.

Bij de vlekkeloze landing in het naburige Zulte stond een auto klaar om sterrenkok Bru terug te voeren, zodat hij nog tijdig in zijn pop-up restaurant raakte om de klanten op de laatste avond te begroeten.

Met dank aan Patrick Holderbeke. Meer foto's op Facebook via deze link.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.