Wout Bru peter van RSKN luchtballon

29/4/2013
Wout Bru peter van RSKN luchtballon Voor de BPKN-er Nick Vermeulen werd het zondag een hoogdag. Tijdens de Waregemse ballonhappening op de hippodroom kreeg hij niemand minder dan sterrenchef Wout Bru in zijn ballonmand. Net op de avond dat zijn pop-up restaurant '117 by Wout Bru' aan het Antwerpse Zuid zijn deuren sloot nam de topchef de tijd om naar Waregem af te zakken voor de ballonhappening.Nick Vermeulen vaart met de ballon van Ring Shopping Kortrijk Noord en mocht een gloednieuwe ballon in gebruik nemen.

De zoon van Nick nam in 2012 deel aan de kookwedstrijd Junior Master Chef op VTM met jurylid Wout Bru. Vandaar dat Nick de sterrenchef aanzocht om peter te worden van zijn nieuwe ballon. En het lukte zowaar...

Samen met ruim 40 andere ballonnen steeg de topchef rond 18 uur op in Waregem.

Bij de vlekkeloze landing in het naburige Zulte stond een auto klaar om sterrenkok Bru terug te voeren, zodat hij nog tijdig in zijn pop-up restaurant raakte om de klanten op de laatste avond te begroeten.

Met dank aan Patrick Holderbeke. Meer foto's op Facebook via deze link.
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.