Wout Bru peter van RSKN luchtballon

29/4/2013
Wout Bru peter van RSKN luchtballon Voor de BPKN-er Nick Vermeulen werd het zondag een hoogdag. Tijdens de Waregemse ballonhappening op de hippodroom kreeg hij niemand minder dan sterrenchef Wout Bru in zijn ballonmand. Net op de avond dat zijn pop-up restaurant '117 by Wout Bru' aan het Antwerpse Zuid zijn deuren sloot nam de topchef de tijd om naar Waregem af te zakken voor de ballonhappening.Nick Vermeulen vaart met de ballon van Ring Shopping Kortrijk Noord en mocht een gloednieuwe ballon in gebruik nemen.

De zoon van Nick nam in 2012 deel aan de kookwedstrijd Junior Master Chef op VTM met jurylid Wout Bru. Vandaar dat Nick de sterrenchef aanzocht om peter te worden van zijn nieuwe ballon. En het lukte zowaar...

Samen met ruim 40 andere ballonnen steeg de topchef rond 18 uur op in Waregem.

Bij de vlekkeloze landing in het naburige Zulte stond een auto klaar om sterrenkok Bru terug te voeren, zodat hij nog tijdig in zijn pop-up restaurant raakte om de klanten op de laatste avond te begroeten.

Met dank aan Patrick Holderbeke. Meer foto's op Facebook via deze link.
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.