nv gezond: Vanaf 7 mei is DINSdag voortaan KUBBdag

30/4/2013
nv gezond: Vanaf 7 mei is DINSdag voortaan KUBBdag Ontspanning over de middag: we beperken dit niet tot de maandelijkse NoonWalk! Voortaan kunt U iedere dinsdagmiddag een spelletje KUBB spelen op een grasveldje in de buurt (naast Joli) van het servicepunt. De spelbox, gemaakt in De Branding, kunt U gratis ontlenen in het servicepunt.Afspraak dus op dinsdagmiddag in het servicepunt. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot maximum 12 personen.

Bij grote belangstelling engageert de vzw er zich toe om extra spellen aan te schaffen.

U kent KUBB niet of U weet niet precies hoe het werkt? Er zit bij de box een blad met de spelregels en hieronder ziet U een videofilmpje.

Veel plezier en hartelijk dank aan de Heer Bultiauw voor het gebruik van het grasveld!
We verwachten dat de gebruikers het grasveld netjes achterlaten en eventueel afval terug meenemen.


Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.