nv gezond: Vanaf 7 mei is DINSdag voortaan KUBBdag

30/4/2013
nv gezond: Vanaf 7 mei is DINSdag voortaan KUBBdag Ontspanning over de middag: we beperken dit niet tot de maandelijkse NoonWalk! Voortaan kunt U iedere dinsdagmiddag een spelletje KUBB spelen op een grasveldje in de buurt (naast Joli) van het servicepunt. De spelbox, gemaakt in De Branding, kunt U gratis ontlenen in het servicepunt.Afspraak dus op dinsdagmiddag in het servicepunt. Het spel kan gespeeld worden met 2 tot maximum 12 personen.

Bij grote belangstelling engageert de vzw er zich toe om extra spellen aan te schaffen.

U kent KUBB niet of U weet niet precies hoe het werkt? Er zit bij de box een blad met de spelregels en hieronder ziet U een videofilmpje.

Veel plezier en hartelijk dank aan de Heer Bultiauw voor het gebruik van het grasveld!
We verwachten dat de gebruikers het grasveld netjes achterlaten en eventueel afval terug meenemen.


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.