Kortrijk Business Forum op zaterdag 18 mei

30/4/2013
Kortrijk Business Forum op zaterdag 18 mei Op zaterdagvoormiddag 18 mei vindt de eerste editie van het Kortrijk Business Forum plaats, een forum rond groei en groeipijnen bij ondernemingen. Onze BPKN-ondervoorzitter JP Tanghe is er één van de eminente sprekers. JCI zorgt voor ontbijt, forum, receptie én walking lunch ism BPKN-lid Impe Catering.

Naast JP Tanghe (Barco) komen ook Lode Benoit, Algemeen directeur Bel & Bo & Dirk Decoster, CEO Agristo getuigen.

Verder treden nog 5 ondernemers in debat en geven U een uniek inzicht in hun groeiproces.

Ervaren ondernemers delen hun kennis


West-Vlaanderen is één van de meest ondernemende regio’s van ons land. In onze provincie is sinds vele jaren een sterk KMO-netwerk actief. Dit netwerk vormt een gezonde voedingsbodem voor de ontluiking van heel wat nieuwe, groeiende en innovatieve bedrijven. Recentelijk bleek zelfs dat de West-Vlaamse bedrijven de gezondste van ons land zijn. Iets waar we als West-Vlaming op fier mogen zijn en we alleen maar kunnen ondersteunen en stimuleren. 

Dat ondernemen niet voor de hand liggend is, hoeft geen betoog. De ene onderneming groeit te traag, de andere te snel. De kunst bestaat erin beheerst te groeien... en daarin willen we als JCI Kortrijk de West-Vlaamse ondernemers graag in helpen.

Met fierheid stellen wij u graag de eerste editie van het KortrijkBusinessForum voor met als centraal thema “Help! Mijn onderneming groeit…”. Tijdens dit forum zullen ondernemers en deskundigen hun ervaringen rond groeipijnen uitwisselen en de lessen die ze hieruit hebben geleerd met de aanwezigen delen.

Met het Kortrijk Business Forum wil JCI Kortrijk een forum organiseren waar ondernemers uit de ruime Kortrijkse regio samenkomen om informatie uit te wisselen, kennis en ervaringsoverdracht te bewerkstelligen en te netwerken.

Zaterdag 18 mei 2013 9u tot 12 u met aansluitend Walking lunch

Budascoop Kortrijk

Alle informatie vindt U op de website www.kortrijkbusinessforum.be 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.