Kortrijk Business Forum op zaterdag 18 mei

30/4/2013
Kortrijk Business Forum op zaterdag 18 mei Op zaterdagvoormiddag 18 mei vindt de eerste editie van het Kortrijk Business Forum plaats, een forum rond groei en groeipijnen bij ondernemingen. Onze BPKN-ondervoorzitter JP Tanghe is er één van de eminente sprekers. JCI zorgt voor ontbijt, forum, receptie én walking lunch ism BPKN-lid Impe Catering.

Naast JP Tanghe (Barco) komen ook Lode Benoit, Algemeen directeur Bel & Bo & Dirk Decoster, CEO Agristo getuigen.

Verder treden nog 5 ondernemers in debat en geven U een uniek inzicht in hun groeiproces.

Ervaren ondernemers delen hun kennis


West-Vlaanderen is één van de meest ondernemende regio’s van ons land. In onze provincie is sinds vele jaren een sterk KMO-netwerk actief. Dit netwerk vormt een gezonde voedingsbodem voor de ontluiking van heel wat nieuwe, groeiende en innovatieve bedrijven. Recentelijk bleek zelfs dat de West-Vlaamse bedrijven de gezondste van ons land zijn. Iets waar we als West-Vlaming op fier mogen zijn en we alleen maar kunnen ondersteunen en stimuleren. 

Dat ondernemen niet voor de hand liggend is, hoeft geen betoog. De ene onderneming groeit te traag, de andere te snel. De kunst bestaat erin beheerst te groeien... en daarin willen we als JCI Kortrijk de West-Vlaamse ondernemers graag in helpen.

Met fierheid stellen wij u graag de eerste editie van het KortrijkBusinessForum voor met als centraal thema “Help! Mijn onderneming groeit…”. Tijdens dit forum zullen ondernemers en deskundigen hun ervaringen rond groeipijnen uitwisselen en de lessen die ze hieruit hebben geleerd met de aanwezigen delen.

Met het Kortrijk Business Forum wil JCI Kortrijk een forum organiseren waar ondernemers uit de ruime Kortrijkse regio samenkomen om informatie uit te wisselen, kennis en ervaringsoverdracht te bewerkstelligen en te netwerken.

Zaterdag 18 mei 2013 9u tot 12 u met aansluitend Walking lunch

Budascoop Kortrijk

Alle informatie vindt U op de website www.kortrijkbusinessforum.be 

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.