Meimaand openingsmaand in Ring Shopping Kortrijk Noord

2/5/2013
Meimaand openingsmaand in Ring Shopping Kortrijk Noord Dat het goed gaat met RSKN, Ring Shopping Kortrijk Noord, dat wisten we al. Na het openen van een nieuwe vleugel in 2012 met o.a. Delhaize en Sportsdirect.com kondigt de maand mei zich aan als openingsmaand bij uitstek.
Op 11 mei opent Formen een nieuwe winkel en op 15 mei kleurt RSKN blauw met een oranje toets met de opening van Albert Heijn.


De maand mei wordt afgesloten met de opening van een JBC. 

  

Wie de nieuwsbrief van Ring Shopping Kortrijk Noord graag rechtstreeks ontvangt kan zich gratis inschrijven via deze link.


Een overzicht van de nieuwsbrieven vindt hier
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.