Meimaand openingsmaand in Ring Shopping Kortrijk Noord

2/5/2013
Meimaand openingsmaand in Ring Shopping Kortrijk Noord Dat het goed gaat met RSKN, Ring Shopping Kortrijk Noord, dat wisten we al. Na het openen van een nieuwe vleugel in 2012 met o.a. Delhaize en Sportsdirect.com kondigt de maand mei zich aan als openingsmaand bij uitstek.
Op 11 mei opent Formen een nieuwe winkel en op 15 mei kleurt RSKN blauw met een oranje toets met de opening van Albert Heijn.


De maand mei wordt afgesloten met de opening van een JBC. 

  

Wie de nieuwsbrief van Ring Shopping Kortrijk Noord graag rechtstreeks ontvangt kan zich gratis inschrijven via deze link.


Een overzicht van de nieuwsbrieven vindt hier
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.