Kukafee@K Motors op donderdag 30 mei 2013

8/5/2013
Kukafee@K Motors op donderdag 30 mei 2013 Op donderdagavond 30 mei organiseert vzw BPKN i.s.m. de Gemeentelijke Handelscommissie Kuurne Kukafee, een netwerkcafé met bedrijfsbezoek. Kukafee wordt 2x per jaar georganiseerd.Was U al aanwezig op de vorige edities van Kukafee bij G&V, Waak, Berlico, Liften Coopman, Devos-Capoen of Coelembier?

Dan weet U beslist dat dit event dé ‘place to be’ is om te netwerken in Kuurne en Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.

Op donderdagavond 30 mei zijn we te gast bij K Motors, Concessiehouder Citroën op de hoek van de Ringlaan en de Kortrijksestraat.

Vanaf 19u30 starten we met een rondleiding door het bedrijf en aansluitend start de netwerkreceptie, verzorgd door Impe Catering met dranken van Brouwerij Bavik.

Inschrijven kan tot 26 mei via deze link.

De bijdrage van €15 per persoon kan U voldoen bij uw aankomst.

Alle inschrijvingen worden afgesloten op 26 mei - annuleren kan kosteloos via hc@kukafee.be tot en met 27 mei, nadien wordt U een kostennota opgestuurd.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geďdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.