BPKN op 26 mei te gast bij VTI Kortrijk voor work@school

14/5/2013
BPKN op 26 mei te gast bij VTI Kortrijk voor work@school Op zondag 26 mei organiseert VTI Kortrijk work@school. Tijdens work@school kunnen volwassenen technische workshops volgen in de ateliers van de school. Zo kunnen volwassenen eens iets leren van studenten en hun leerkrachten: hoe lekkende kranen herstellen, deskundig behangen, achteruitrijden met een aanhangwagen, ...De laatste jaren zijn youtube-filmpjes met technische handelingen een hit.

De behoefte om zelf te creëren, zelf te herstellen, al dan niet ingegeven door de hoge kostprijs om een professional in te huren, is groot.

De nieuwe zender DOBBIT, volledig gewijd aan klussen, bewijst dat de interesse in  de “do-it-yourself” filosofie zeer groot is. 

Het is een unicum dat een secundaire technische school deze werkvorm op deze schaal aanbiedt aan volwassenen (waar men dit wel eerder inrichtte voor jongeren als kennismaking met hun aanbod).

Dit alles kadert in een concept van brede school, een meerwaarde voor de ruime omgeving en de nationale campagne ‘toch wel technisch’.

De workshops gaan door tussen 10u en 13u op zondag 26 mei.

Inschrijven (GRATIS, maar wel verplicht) kan via deze link.

Meer info op de site www.workatschool.be

Contact: Pedro Fioen, Stafmedewerker VTI Kortrijk Pedro.fioen@vtikortrijk.be 0477/907203
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.