Hoog bezoek bij NoonWalk@NOVY

14/5/2013
Hoog bezoek bij NoonWalk@NOVY U hebt het ongetwijfeld al gemerkt: NOVY is één van de hoofdsponsors van KV Kortrijk. Hoewel het seizoen voor hen afgelopen is, vond Katrien van Novy via Patrick Turcq 2 spelers bereid om eens langs te komen tijdens de NoonWalk van volgende donderdag.Dat we bij BPKN fitheid, gezondheid en sport promoten bij onze werknemers, is KVK namelijk niet ontgaan.Op donderdag 16 mei komen 2 sterkhouders langs bij Novy én de bezoekers kunnen met hen op de foto.


We verwelkomen graag Brecht Capon en Gertjan De Mets!

Dirk Luyckx is fotograaf van dienst en vanaf vrijdag kunnen de foto's gedownload worden van de website.
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.