Nieuwkomer Alumac opent deuren voor publiek op 1 juni

15/5/2013
Nieuwkomer Alumac opent deuren voor publiek op 1 juni Na Pyfferoen langs de Izegemsestraat is het nu de beurt aan Alumac om zijn deuren officieel te openen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Alumac was oorspronkelijk in Ingelmunster gevestigd en is al jaren actief in de wereld van de vrachtwagenopbouw.Alumac ontwikkelt en produceert een hoogwaardig productengamma: kippers, hydraulische wisselsystemen, containerhaaksystemen, containers, rol- en schuifzeilen, laadkleppen, open laadbakken, autolaadkranen, ... en garandeert een 24/24 - 7/7 service.

Op zaterdag 1 juni is iedereen welkom op de opendeurdag van 11u tot 18u. Zaakvoerder Stefaan Crombez en zijn team ontvangen U met open armen en zorgen voor hapjes, drankjes, animatie en voor de kleinsten is er zelfs een heus kinderdorp.

Alumac Construct bvba, Ringlaan 14, 8501 Heule
Telefoon 056 66 25 95 - info@alumac.be


Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.