Nieuwkomer Alumac opent deuren voor publiek op 1 juni

15/5/2013
Nieuwkomer Alumac opent deuren voor publiek op 1 juni Na Pyfferoen langs de Izegemsestraat is het nu de beurt aan Alumac om zijn deuren officieel te openen op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Alumac was oorspronkelijk in Ingelmunster gevestigd en is al jaren actief in de wereld van de vrachtwagenopbouw.Alumac ontwikkelt en produceert een hoogwaardig productengamma: kippers, hydraulische wisselsystemen, containerhaaksystemen, containers, rol- en schuifzeilen, laadkleppen, open laadbakken, autolaadkranen, ... en garandeert een 24/24 - 7/7 service.

Op zaterdag 1 juni is iedereen welkom op de opendeurdag van 11u tot 18u. Zaakvoerder Stefaan Crombez en zijn team ontvangen U met open armen en zorgen voor hapjes, drankjes, animatie en voor de kleinsten is er zelfs een heus kinderdorp.

Alumac Construct bvba, Ringlaan 14, 8501 Heule
Telefoon 056 66 25 95 - info@alumac.be


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.