Ondanks regen vollen bak op NoonWalk@NOVY

16/5/2013
Ondanks regen vollen bak op NoonWalk@NOVY Dat een beetje regen BPKN-ers niet tegenhoudt is vandaag andermaal bewezen. Had het met de aanwezigheid van de trainer en 2 spelers van KVK te maken? Wilde men komen luisteren naar de stilte van de dampkappen? 200 wraps, appelen en fruitsappen waren in een mum van tijd aan de man of vrouw gebracht.Dat NoonWalk een succesformule is, wisten we al. Maar een opkomst zoals vandaag hadden we nooit eerder.


Het net werkt en als het inderdaad zo is dat netwerken is als werken, dan werd er tussen 12 en 1 vandaag hard gewerkt in de showroom van NOVY!


Met dank aan Dirk Luyckx vindt U via deze link alle foto's van deze geslaagde NoonWalk.

Hieronder enkele sfeerbeelden en een filmpje:

  Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.