Ondanks regen vollen bak op NoonWalk@NOVY

16/5/2013
Ondanks regen vollen bak op NoonWalk@NOVY Dat een beetje regen BPKN-ers niet tegenhoudt is vandaag andermaal bewezen. Had het met de aanwezigheid van de trainer en 2 spelers van KVK te maken? Wilde men komen luisteren naar de stilte van de dampkappen? 200 wraps, appelen en fruitsappen waren in een mum van tijd aan de man of vrouw gebracht.Dat NoonWalk een succesformule is, wisten we al. Maar een opkomst zoals vandaag hadden we nooit eerder.


Het net werkt en als het inderdaad zo is dat netwerken is als werken, dan werd er tussen 12 en 1 vandaag hard gewerkt in de showroom van NOVY!


Met dank aan Dirk Luyckx vindt U via deze link alle foto's van deze geslaagde NoonWalk.

Hieronder enkele sfeerbeelden en een filmpje:

  Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.