Opnieuw diefstal uit bestelwagens

17/5/2013
Opnieuw diefstal uit bestelwagens BPKN-leden Berlico en WAAK melden inbraken in bestelwagens. Langs deze weg dus een oproep om geen materiaal in bestelwagens te laten zitten indien niet uit het zicht of binnen geparkeerd.Bestelwagens van werklui bevatten vaak dure materialen en werktuigen. Niet alleen 's nachts, maar ook overdag is waakzaamheid geboden!

Tijdens de werkdag worden de voertuigen langs de straat of op een werf geparkeerd.

Doordat men veelvuldig in en uit het voertuig moet om gerief of materiaal te halen, worden de werfwagens niet goed of helemaal niet gesloten.

Handige criminelen maken gebruik van de drukte op een werf en de vroege duisternis om hun slag te slaan.

Iedereen die verdachte gedragingen of handelingen van personen in de buurt van bestelwagens ziet, kan dit melden via 056 23 96 11.

Bron: PZ Vlas 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.