Opnieuw diefstal uit bestelwagens

17/5/2013
Opnieuw diefstal uit bestelwagens BPKN-leden Berlico en WAAK melden inbraken in bestelwagens. Langs deze weg dus een oproep om geen materiaal in bestelwagens te laten zitten indien niet uit het zicht of binnen geparkeerd.Bestelwagens van werklui bevatten vaak dure materialen en werktuigen. Niet alleen 's nachts, maar ook overdag is waakzaamheid geboden!

Tijdens de werkdag worden de voertuigen langs de straat of op een werf geparkeerd.

Doordat men veelvuldig in en uit het voertuig moet om gerief of materiaal te halen, worden de werfwagens niet goed of helemaal niet gesloten.

Handige criminelen maken gebruik van de drukte op een werf en de vroege duisternis om hun slag te slaan.

Iedereen die verdachte gedragingen of handelingen van personen in de buurt van bestelwagens ziet, kan dit melden via 056 23 96 11.

Bron: PZ Vlas 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.