Uitnodiging Infosessie Ondernemen

22/5/2013
Uitnodiging Infosessie Ondernemen Op dinsdag 28 mei organiseert de Gemeente Kuurne een infosessie in het kader van 'Actie voor starters'. Misschien is dit niet voor U relevant, maar wellicht kent U wel iemand die met ondernemende ideeën bezig is? Bezorg hem of haar dan deze info. Thx!Gemeentehuis Kuurne op dinsdag 28 mei 2013


Programma

19u - Deel 1 : Infosessie 'Starten met een eigen zaak'
Voor wie? Toekomstige ondernemers die nog moeten opstarten.
Wat? Hier krijgt U een overzicht van alle startersvoorwaarden, administratieve formaliteiten, sociale rechten en plichten als zelfstandige, ... Met andere woorden alle informatie die U moet weten vooraleer te starten.

20u30 - Deel 2 : Voorstelling project 'Actie voor starters'
Voor wie? Jonge ondernemers die max. 5 jaar bezig zijn
Wat? Binnen 'Actie voor starters' kan U een extra ondersteuning genieten. Van aangepaste vorming en begeleiding tot een uitgebreid aanbod van startersinfrastructuren. Zeker ook interessant voor zij die reeds opgestart zijn.

21u - Deel 3 : Toelichting 'Ondernemen in Kuurne'
Slotwoord door het Gemeentebestuur Kuurne omtrent het lokaal economisch beleid. Na de praktische toelichting is er een netwerkmoment met de kans om specifieke vragen te stellen aan het gemeentebestuur, de aanwezige UNIZO-adviseur en de vertegenwoordiger van het project Actie voor Starters.

Inschrijven

Deelname is gratis, maar reserveer wel vooraf uw plaats via deze link.
Terug

Home

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.

PUIK WERK VAN POLITIEZONE VLAS 16/2/2019

chapeau en blij dat de ANPR-camera’s nog duidleijk op de agenda staan. Schitterend werk #pzvlas ! Dader van diefstal airsoft-wapens geïdentificeerd en opgepakt Afgelopen weekend kon de politiezone Vlas de dader van een diefstal van airsoft-wapens oppakken. De diefstal vond begin januari 2019 plaats bij de firma Airsoft Experience, gelegen op het bedrijventerrein in Kuurne.