Uitnodiging Infosessie Ondernemen

22/5/2013
Uitnodiging Infosessie Ondernemen Op dinsdag 28 mei organiseert de Gemeente Kuurne een infosessie in het kader van 'Actie voor starters'. Misschien is dit niet voor U relevant, maar wellicht kent U wel iemand die met ondernemende ideeŽn bezig is? Bezorg hem of haar dan deze info. Thx!Gemeentehuis Kuurne op dinsdag 28 mei 2013


Programma

19u - Deel 1 : Infosessie 'Starten met een eigen zaak'
Voor wie? Toekomstige ondernemers die nog moeten opstarten.
Wat? Hier krijgt U een overzicht van alle startersvoorwaarden, administratieve formaliteiten, sociale rechten en plichten als zelfstandige, ... Met andere woorden alle informatie die U moet weten vooraleer te starten.

20u30 - Deel 2 : Voorstelling project 'Actie voor starters'
Voor wie? Jonge ondernemers die max. 5 jaar bezig zijn
Wat? Binnen 'Actie voor starters' kan U een extra ondersteuning genieten. Van aangepaste vorming en begeleiding tot een uitgebreid aanbod van startersinfrastructuren. Zeker ook interessant voor zij die reeds opgestart zijn.

21u - Deel 3 : Toelichting 'Ondernemen in Kuurne'
Slotwoord door het Gemeentebestuur Kuurne omtrent het lokaal economisch beleid. Na de praktische toelichting is er een netwerkmoment met de kans om specifieke vragen te stellen aan het gemeentebestuur, de aanwezige UNIZO-adviseur en de vertegenwoordiger van het project Actie voor Starters.

Inschrijven

Deelname is gratis, maar reserveer wel vooraf uw plaats via deze link.
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geÔnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.