Kortrijks Ondernemerscafé op woensdag 29 mei

22/5/2013
De eerste edities van het Kortrijks Ondernemerscafé waren steeds een succes. Daarom organiseert UNIZO Kortrijk, in samenwerking met het Handelsdistrict Kortrijk Centrum (BID) en de cel economie van de stad Kortrijk, ook deze maand de samenkomst bij uitstek voor iedere Kortrijkse ondernemer.U bent welkom op woensdag 29 mei 2013 voor een nieuwe editie van ‘HET KORTRIJKS ONDERNEMERSCAFE’ 
in het Ondernemerscentrum Kortrijk (Leiestraat 22).

Het doel van het ondernemerscafé blijft hetzelfde: 'wij willen ‘uw stem horen’. Een niet te missen netwerkmoment voor alle Kortrijkse ondernemers.

Programma:

18h30: Onthaal
19h15: Welkom - Era Becue bedrijfsvoorstelling
19h20: “Kortrijk Vlaandert"
19h25: Dupont’s Kookboetiek bedrijfsvoorstelling
19u30: Netwerkcafé
21u30: Einde

Breng zeker uw visitekaartje mee en maak kans om uw onderneming voor te stellen op de volgende editie van het Kortrijks Ondernemerscafé.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.