BPKN in boek van Pieter Aspe

23/5/2013
BPKN in boek van Pieter Aspe Dat de industriezone Kuurne-Heule tegenwoordig Bedrijvenpark Kortrijk-Noord heet, is ook Pieter Aspe niet ontgaan. In zijn boek 'Het laatste bevel', dat zich deels afspeelt in de regio Kortrijk wordt het bedrijvenpark correct met naam genoemd.In “Het Laatste Bevel” werkt hoofdinspecteur Pieter Van In en zijn team samen met een Kortrijkse collega rond een geheimzinnige verdwijningszaak.

Een sleutelrol is deze keer weggelegd voor Alain Dekyvere. De Kortrijkzaan is ook in het echt rechercheur bij de Kortrijkse politie.

Een attente Evelien Heeren, communicatiemanager bij de firma Saey, bezorgde de redactie onderstaande foto:Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.