BPKN in boek van Pieter Aspe

23/5/2013
BPKN in boek van Pieter Aspe Dat de industriezone Kuurne-Heule tegenwoordig Bedrijvenpark Kortrijk-Noord heet, is ook Pieter Aspe niet ontgaan. In zijn boek 'Het laatste bevel', dat zich deels afspeelt in de regio Kortrijk wordt het bedrijvenpark correct met naam genoemd.In “Het Laatste Bevel” werkt hoofdinspecteur Pieter Van In en zijn team samen met een Kortrijkse collega rond een geheimzinnige verdwijningszaak.

Een sleutelrol is deze keer weggelegd voor Alain Dekyvere. De Kortrijkzaan is ook in het echt rechercheur bij de Kortrijkse politie.

Een attente Evelien Heeren, communicatiemanager bij de firma Saey, bezorgde de redactie onderstaande foto:Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.