WAAK op 7 in Top 100 personeel WVL

24/5/2013
WAAK op 7 in Top 100 personeel WVL Trends maakte onlangs de Top 100 personeel bekend voor West-Vlaanderen. Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is goed vertegenwoordigd met WAAK op 7, Barco op 8 en Lecot op 54.Als beschutte werkplaats heeft WAAK een maatschappelijke én economische missie. Door een diversificatie van de activiteiten dekt de onderneming zichzelf in tegen de crisis.


WAAK is actief in industriële toelevering en professionele dienstverlening.


Met ruim 1800 medewerkers is WAAK één van de belangrijke werkgevers in de provincie West-Vlaanderen.

U kunt het artikel HIER downloaden.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.