WAAK op 7 in Top 100 personeel WVL

24/5/2013
WAAK op 7 in Top 100 personeel WVL Trends maakte onlangs de Top 100 personeel bekend voor West-Vlaanderen. Bedrijvenpark Kortrijk-Noord is goed vertegenwoordigd met WAAK op 7, Barco op 8 en Lecot op 54.Als beschutte werkplaats heeft WAAK een maatschappelijke én economische missie. Door een diversificatie van de activiteiten dekt de onderneming zichzelf in tegen de crisis.


WAAK is actief in industriële toelevering en professionele dienstverlening.


Met ruim 1800 medewerkers is WAAK één van de belangrijke werkgevers in de provincie West-Vlaanderen.

U kunt het artikel HIER downloaden.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.