TVH betaalt zwembadlift voor De Branding

29/5/2013
TVH betaalt zwembadlift voor De Branding Reeds enkele jaren maakt ‘De Branding’ voor zijn nursinggebruikers iedere dinsdagnamiddag gebruik van het zwembadje in het saunacomplex Sauwakwa te Gullegem, waar de temperatuur van het water aangepast is aan de zorgvraag van de gebruikers. Om de bewegingsactiviteit met onderwaterkiné te laten doorgaan, was het voor kinesist Jan Cruycke en de begeleiders telkens zwaar tillen om de gebruikers in en uit het water te heffen.Daarom werd het aantal behandelde gebruikers beperkt, maar het feit dat zij zo genoten, overtuigde ‘de branding’ om toch met deze activiteit door te gaan mits het aanschaffen van een tillift om het comfort voor gebruikers en medewerkers te verbeteren.

De eigenaars van sauna Sauwakwa gaven onmiddellijk hun toestemming om een noodzakelijke sokkel in de grond te laten plaatsen en de nodige ruimte te voorzien zodat de zwembadlift daar ter plekke kon blijven.

Maar gezien de eigen werkingsmiddelen onvoldoende zijn voor dergelijke aankopen, diende ‘de branding’ ook nog de nodige sponsoring  te zoeken.

Het bedrijf Thermote en Vanhalst uit Waregem, dat reeds jaren een goeie samenwerking heeft met de beschutte werkplaats WAAK, was  bereid om - gezien ook de mooie match tussen het project zwembadlift en hun slogan ‘We lift almost everything’ - het nodige geld in te zamelen.

Dankzij enkele gezamenlijke acties zoals een fietstocht, een gezamenlijk ontbijt in Waak en TVH en een taartenbak door en voor werknemers van TVH, werd het bedrag voor de tillift ingezameld.

De nieuwe zwembadlift werd op maandag 27 mei om 17u in Sauna Sauwakwa (Peperstraat 20 te Gullegem, www.sauwakwa.be), in aanwezigheid van verantwoordelijken uit Waak en TVH voorgesteld.

 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle geïnteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.