nv gezond: Lopen over bruggen en door de Stad Kortrijk op 29 juni

30/5/2013
nv gezond: Lopen over bruggen en door de Stad Kortrijk op 29 juni Als de nacht langzaam valt, trekt een kolonne van honderden lopers zich op gang langs een uniek parcours van 5, 10 of 15km doorheen het historisch stadscentrum van Kortrijk. Langs het parcours worden de deelnemers ondergedompeld in een unieke sfeer waarin muziek, licht en een sportieve belevenis centraal staan.Zowel de competitieve loper als de recreant kan genieten van een prachtige tocht langsheen de mooi verlichte gebouwen en pleintjes die deze historische stad rijk is.

Ook de sympathisanten kunnen op deze rustige avond genieten van de vele terrasjes en de gezellige sfeer rond het parcours.

Wie deelneemt steunt automatisch ook “Sport for Unicef”.

Tevens maakt de midzomerrun deel uit van de Zatopek Urban Tour die enkele grote nationale en internationale runs overkoepelt. 

Meer informatie via www.midzomerrun.be en inschrijven kan via deze link.

Hieronder ziet U het promofilmpje:

 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.