nv gezond: Lopen over bruggen en door de Stad Kortrijk op 29 juni

30/5/2013
nv gezond: Lopen over bruggen en door de Stad Kortrijk op 29 juni Als de nacht langzaam valt, trekt een kolonne van honderden lopers zich op gang langs een uniek parcours van 5, 10 of 15km doorheen het historisch stadscentrum van Kortrijk. Langs het parcours worden de deelnemers ondergedompeld in een unieke sfeer waarin muziek, licht en een sportieve belevenis centraal staan.Zowel de competitieve loper als de recreant kan genieten van een prachtige tocht langsheen de mooi verlichte gebouwen en pleintjes die deze historische stad rijk is.

Ook de sympathisanten kunnen op deze rustige avond genieten van de vele terrasjes en de gezellige sfeer rond het parcours.

Wie deelneemt steunt automatisch ook “Sport for Unicef”.

Tevens maakt de midzomerrun deel uit van de Zatopek Urban Tour die enkele grote nationale en internationale runs overkoepelt. 

Meer informatie via www.midzomerrun.be en inschrijven kan via deze link.

Hieronder ziet U het promofilmpje:

 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.