nv gezond: Lopen over bruggen en door de Stad Kortrijk op 29 juni

30/5/2013
nv gezond: Lopen over bruggen en door de Stad Kortrijk op 29 juni Als de nacht langzaam valt, trekt een kolonne van honderden lopers zich op gang langs een uniek parcours van 5, 10 of 15km doorheen het historisch stadscentrum van Kortrijk. Langs het parcours worden de deelnemers ondergedompeld in een unieke sfeer waarin muziek, licht en een sportieve belevenis centraal staan.Zowel de competitieve loper als de recreant kan genieten van een prachtige tocht langsheen de mooi verlichte gebouwen en pleintjes die deze historische stad rijk is.

Ook de sympathisanten kunnen op deze rustige avond genieten van de vele terrasjes en de gezellige sfeer rond het parcours.

Wie deelneemt steunt automatisch ook “Sport for Unicef”.

Tevens maakt de midzomerrun deel uit van de Zatopek Urban Tour die enkele grote nationale en internationale runs overkoepelt. 

Meer informatie via www.midzomerrun.be en inschrijven kan via deze link.

Hieronder ziet U het promofilmpje:

 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.