NIEUW in Kuurne: infopunt ondernemers

30/5/2013
NIEUW in Kuurne: infopunt ondernemers Met de oprichting van het infopunt ondernemers (ondernemersloket) wil de Gemeente Kuurne tegemoet komen aan de vragen van de handelaars/ondernemers naar snelle en duidelijke informatie.

De ambtenaar lokale economie bespreekt uw vraag en zorgt voor een zo correct en volledig mogelijk antwoord en kan een coördinerende rol opnemen tussen de verschillende diensten, het bestuur en de ondernemer/handelaar.

Bent u handelaar/ondernemer en heeft u een vraag aan het gemeentebestuur in verband met uw zaak, maar u vindt niet de tijd om langs te komen op het gemeentehuis?

Contacteer het ondernemersloket op ondernemersloket@kuurne.be 

U kan uw vraag natuurlijk ook telefonisch stellen via 056 73 71 29.

Voor een afspraak met schepen van ondernemen en werk Johan Bossuyt: 0494 61 61 18 of johan.bossuyt@kuurne.be.

Leden van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kunnen natuurlijk ook altijd terecht bij Parkmanager Bert Demeulemeester op 0470 66 60 60 of via bert@kortrijk-noord.be

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.