NIEUW in Kuurne: infopunt ondernemers

30/5/2013
NIEUW in Kuurne: infopunt ondernemers Met de oprichting van het infopunt ondernemers (ondernemersloket) wil de Gemeente Kuurne tegemoet komen aan de vragen van de handelaars/ondernemers naar snelle en duidelijke informatie.

De ambtenaar lokale economie bespreekt uw vraag en zorgt voor een zo correct en volledig mogelijk antwoord en kan een coördinerende rol opnemen tussen de verschillende diensten, het bestuur en de ondernemer/handelaar.

Bent u handelaar/ondernemer en heeft u een vraag aan het gemeentebestuur in verband met uw zaak, maar u vindt niet de tijd om langs te komen op het gemeentehuis?

Contacteer het ondernemersloket op ondernemersloket@kuurne.be 

U kan uw vraag natuurlijk ook telefonisch stellen via 056 73 71 29.

Voor een afspraak met schepen van ondernemen en werk Johan Bossuyt: 0494 61 61 18 of johan.bossuyt@kuurne.be.

Leden van vzw Bedrijvenpark Kortrijk-Noord kunnen natuurlijk ook altijd terecht bij Parkmanager Bert Demeulemeester op 0470 66 60 60 of via bert@kortrijk-noord.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.