nv gezond: 8ste Duatlon in Wevelgem

30/5/2013
nv gezond: 8ste Duatlon in Wevelgem Op zondag 9 juni 2013 organiseert Energy Team Zuidwest (ETZ), de Belgisch Kampioen ploegenduatlon uit Wevelgem, de 4de Recticel bedrijvenduatlon te Wevelgem. Bij de bedrijvenduatlon bestaat een team uit een duo: een loper en een fietser. De teamleden krijgen de opdracht om 5km te lopen, 20km te fietsen en afsluitend 2,5km te lopen.

De ene atleet neemt beide loopproeven voor zijn rekening, de andere persoon legt de fietsproef af.

De bedrijvenduatlon vormt voor uw werknemers een mooie gelegenheid om elkaar buiten de werkvloer op een sportieve manier te leren kennen en zo de teamspirit aan te scherpen.

Bovendien krijgt u de kans om uw bedrijf te promoten door uw teams te laten strijden met kledij van uw onderneming (bvb. t-shirt met logo).

Inschrijven (€20/team) kan tot donderdag 6 juni via deze link of door een mailtje te sturen met daarin de teamnaam + -samenstelling.

We zouden het geweldig appreciëren mocht u deze e-mail/info verspreiden onder uw werknemers. 

Indien u een pakketje affiches/flyers wenst, geef dan gerust een seintje.

Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet Diederik Derijcke te contacteren.

Meer info op www.energyteamzuidwest.be 

Diederik Derijcke

Voorzitter Energy Team Zuidwest

Kortrijkstraat 77

8560 Wevelgem

diederik@energyteamzuidwest.be

www.energyteamzuidwest.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.