nv gezond: 8ste Duatlon in Wevelgem

30/5/2013
nv gezond: 8ste Duatlon in Wevelgem Op zondag 9 juni 2013 organiseert Energy Team Zuidwest (ETZ), de Belgisch Kampioen ploegenduatlon uit Wevelgem, de 4de Recticel bedrijvenduatlon te Wevelgem. Bij de bedrijvenduatlon bestaat een team uit een duo: een loper en een fietser. De teamleden krijgen de opdracht om 5km te lopen, 20km te fietsen en afsluitend 2,5km te lopen.

De ene atleet neemt beide loopproeven voor zijn rekening, de andere persoon legt de fietsproef af.

De bedrijvenduatlon vormt voor uw werknemers een mooie gelegenheid om elkaar buiten de werkvloer op een sportieve manier te leren kennen en zo de teamspirit aan te scherpen.

Bovendien krijgt u de kans om uw bedrijf te promoten door uw teams te laten strijden met kledij van uw onderneming (bvb. t-shirt met logo).

Inschrijven (€20/team) kan tot donderdag 6 juni via deze link of door een mailtje te sturen met daarin de teamnaam + -samenstelling.

We zouden het geweldig appreciëren mocht u deze e-mail/info verspreiden onder uw werknemers. 

Indien u een pakketje affiches/flyers wenst, geef dan gerust een seintje.

Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet Diederik Derijcke te contacteren.

Meer info op www.energyteamzuidwest.be 

Diederik Derijcke

Voorzitter Energy Team Zuidwest

Kortrijkstraat 77

8560 Wevelgem

diederik@energyteamzuidwest.be

www.energyteamzuidwest.be

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.