nv gezond: 8ste Duatlon in Wevelgem

30/5/2013
nv gezond: 8ste Duatlon in Wevelgem Op zondag 9 juni 2013 organiseert Energy Team Zuidwest (ETZ), de Belgisch Kampioen ploegenduatlon uit Wevelgem, de 4de Recticel bedrijvenduatlon te Wevelgem. Bij de bedrijvenduatlon bestaat een team uit een duo: een loper en een fietser. De teamleden krijgen de opdracht om 5km te lopen, 20km te fietsen en afsluitend 2,5km te lopen.

De ene atleet neemt beide loopproeven voor zijn rekening, de andere persoon legt de fietsproef af.

De bedrijvenduatlon vormt voor uw werknemers een mooie gelegenheid om elkaar buiten de werkvloer op een sportieve manier te leren kennen en zo de teamspirit aan te scherpen.

Bovendien krijgt u de kans om uw bedrijf te promoten door uw teams te laten strijden met kledij van uw onderneming (bvb. t-shirt met logo).

Inschrijven (€20/team) kan tot donderdag 6 juni via deze link of door een mailtje te sturen met daarin de teamnaam + -samenstelling.

We zouden het geweldig appreciëren mocht u deze e-mail/info verspreiden onder uw werknemers. 

Indien u een pakketje affiches/flyers wenst, geef dan gerust een seintje.

Mochten er nog vragen zijn, aarzel dan niet Diederik Derijcke te contacteren.

Meer info op www.energyteamzuidwest.be 

Diederik Derijcke

Voorzitter Energy Team Zuidwest

Kortrijkstraat 77

8560 Wevelgem

diederik@energyteamzuidwest.be

www.energyteamzuidwest.be

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.