NoonWalk@Pyfferoen op donderdag 20 juni

11/6/2013
NoonWalk@Pyfferoen op donderdag 20 juni De juni-editie van de Noonwalk gaat door in de nieuwbouw van de familie Pyfferoen langs de Izegemsestraat, naast AGC. U kunt er kennismaken met hun producten in de showroom, maar er zijn ook extra activiteiten: training kleine blusmiddelen en presentatie van de Humantool-seat. Iedereen welkom!
De juni 2013-NoonWalk staat in het teken van comfort:

- Pyfferoen zorgt voor zonwering, windbeschutting en ramen & deuren. Welkom in hun showroom!

- Spine Tools presenteert er de Humantool-seat en zorgt voor lekker gezonde fruitsalade.

- De Groene Vlam biedt aan 12 bezoekers de kans te zien hoe je met kleine middelen op een correcte manier kan ingrijpen bij een beginnende brand. Meer info vindt U hier. Geïnteresseerden nemen best extra kledij mee: een rookgeurtje kan best voorkomen.

Net zoals vorige maand bij Novy, voorziet Keurslagerij 't Charcuterietje 'wraps': lekker & fris. We voorzien voorraad voor 100 personen.

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u.

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

    
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.