NoonWalk@Pyfferoen op donderdag 20 juni

11/6/2013
NoonWalk@Pyfferoen op donderdag 20 juni De juni-editie van de Noonwalk gaat door in de nieuwbouw van de familie Pyfferoen langs de Izegemsestraat, naast AGC. U kunt er kennismaken met hun producten in de showroom, maar er zijn ook extra activiteiten: training kleine blusmiddelen en presentatie van de Humantool-seat. Iedereen welkom!
De juni 2013-NoonWalk staat in het teken van comfort:

- Pyfferoen zorgt voor zonwering, windbeschutting en ramen & deuren. Welkom in hun showroom!

- Spine Tools presenteert er de Humantool-seat en zorgt voor lekker gezonde fruitsalade.

- De Groene Vlam biedt aan 12 bezoekers de kans te zien hoe je met kleine middelen op een correcte manier kan ingrijpen bij een beginnende brand. Meer info vindt U hier. Geïnteresseerden nemen best extra kledij mee: een rookgeurtje kan best voorkomen.

Net zoals vorige maand bij Novy, voorziet Keurslagerij 't Charcuterietje 'wraps': lekker & fris. We voorzien voorraad voor 100 personen.

Zoals gewoonlijk gebeurt alles tussen 12u en 13u.

Download de E-flyer via deze link en stuur die door aan uw collega's.

Met de gewaardeerde medewerking van

    
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.