Nieuwe oproep Pendelfonds: krijg uw mobiliteit gesubsidieerd!

11/6/2013
Nieuwe oproep Pendelfonds: krijg uw mobiliteit gesubsidieerd! Het Pendelfonds is een initiatief van de Vlaamse Minister van Mobiliteit. Dit fonds subsidieert tot 50% van de uitvoeringskosten van projecten rond duurzaam woon-werkverkeer. De Stad Kortrijk en de Gemeente Kuurne doen alvast inspanningen om fietsen aangenamer te maken op en rond het bedrijvenpark. Doen jullie ook mee?

Individuele bedrijven en bedrijfsgroepen kunnen een subsidie aanvragen als ze hun werknemers een nieuwe vorm van woon-werkverkeer aanbieden, bijvoorbeeld een pendeldienst naar nabijgelegen openbaar vervoer.

Ook investeringen in nieuwe infrastructuur zoals bedrijfsfietsen, fietsenstallingen en douches komen in aanmerking. De lijst met maximum bedragen vindt U hier.

De subsidieaanvraag kan ingediend worden tot en met 15 oktober 2013. Opgelet: vooraleer u een aanvraag kan indienen, moet een dossiernummer aangevraagd worden. Dit nummer dient aangevraagd te worden voor 15 september 2013.

Het Provinciaal Mobiliteitspunt (PMP) West-Vlaanderen levert uw bedrijf vrijblijvend advies en ondersteuning bij de samenstelling van de subsidieaanvraag.

Voor meer informatie, contacteer het PMP via mobiliteitspunt@west-vlaanderen.be of telefonisch via 050/40 35 09 of 050/40 71 85.

Alle info en details zijn terug te vinden op: www.pendelfonds.be

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.