Nieuwe oproep Pendelfonds: krijg uw mobiliteit gesubsidieerd!

11/6/2013
Nieuwe oproep Pendelfonds: krijg uw mobiliteit gesubsidieerd! Het Pendelfonds is een initiatief van de Vlaamse Minister van Mobiliteit. Dit fonds subsidieert tot 50% van de uitvoeringskosten van projecten rond duurzaam woon-werkverkeer. De Stad Kortrijk en de Gemeente Kuurne doen alvast inspanningen om fietsen aangenamer te maken op en rond het bedrijvenpark. Doen jullie ook mee?

Individuele bedrijven en bedrijfsgroepen kunnen een subsidie aanvragen als ze hun werknemers een nieuwe vorm van woon-werkverkeer aanbieden, bijvoorbeeld een pendeldienst naar nabijgelegen openbaar vervoer.

Ook investeringen in nieuwe infrastructuur zoals bedrijfsfietsen, fietsenstallingen en douches komen in aanmerking. De lijst met maximum bedragen vindt U hier.

De subsidieaanvraag kan ingediend worden tot en met 15 oktober 2013. Opgelet: vooraleer u een aanvraag kan indienen, moet een dossiernummer aangevraagd worden. Dit nummer dient aangevraagd te worden voor 15 september 2013.

Het Provinciaal Mobiliteitspunt (PMP) West-Vlaanderen levert uw bedrijf vrijblijvend advies en ondersteuning bij de samenstelling van de subsidieaanvraag.

Voor meer informatie, contacteer het PMP via mobiliteitspunt@west-vlaanderen.be of telefonisch via 050/40 35 09 of 050/40 71 85.

Alle info en details zijn terug te vinden op: www.pendelfonds.be

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.