Wordt uw bedrijf de meest fietsvriendelijke KMO?

11/6/2013
Wordt uw bedrijf de meest fietsvriendelijke KMO? Motiveert u uw werknemers om met de fiets naar het werk te komen, bijvoorbeeld door een fietsvergoeding, deelname aan Bike To Work en/of Car Free Day, kwaliteitsvolle fietsstallingen te voorzien,... ? Dan is de wedstrijd “Verkiezing van meest fietsvriendelijke KMO beslist iets voor u!

Deze wedstrijd wordt door de VAB en de Fietsersbond georganiseerd en loopt van 3 juni tot 12 juli.

Via deze wedstrijd worden bedrijven, en in het bijzonder KMO’s die het fietsen promoten bij hun werknemers, in de bloemetjes gezet.

Dit zal gebeuren door in elke provincie op zoek te gaan naar de meest fietsvriendelijke KMO, met name een werkgever die opmerkelijke inspanningen levert om zijn werknemers op de fiets te krijgen.

Deelnemen aan de wedstrijd kan via deze link.

We wensen u veel succes bij uw deelname!

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.