Wordt uw bedrijf de meest fietsvriendelijke KMO?

11/6/2013
Wordt uw bedrijf de meest fietsvriendelijke KMO? Motiveert u uw werknemers om met de fiets naar het werk te komen, bijvoorbeeld door een fietsvergoeding, deelname aan Bike To Work en/of Car Free Day, kwaliteitsvolle fietsstallingen te voorzien,... ? Dan is de wedstrijd ôVerkiezing van meest fietsvriendelijke KMO beslist iets voor u!

Deze wedstrijd wordt door de VAB en de Fietsersbond georganiseerd en loopt van 3 juni tot 12 juli.

Via deze wedstrijd worden bedrijven, en in het bijzonder KMO’s die het fietsen promoten bij hun werknemers, in de bloemetjes gezet.

Dit zal gebeuren door in elke provincie op zoek te gaan naar de meest fietsvriendelijke KMO, met name een werkgever die opmerkelijke inspanningen levert om zijn werknemers op de fiets te krijgen.

Deelnemen aan de wedstrijd kan via deze link.

We wensen u veel succes bij uw deelname!

Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.