Opendeurdag Brandweer Kortrijk op 29 juni

11/6/2013
Opendeurdag Brandweer Kortrijk op 29 juni Op zaterdag 29 juni gooien de Kortrijkse brandweerlui hun deuren open. Tussen 10 en 18 uur kan je van een echte brandweerpaal glijden, zie je hoe brandweermannen een gecrashte auto openknippen en leer je enkele handige tips om brand te voorkomen.Altijd al eens willen zien hoe de centrale van de brandweer dringende oproepen verwerkt of hoe brandweerlui een brand blussen?

Op de opendeurdag laten brandweermannen zoveel mogelijk facetten van hun job zien.

Ook de gespecialiseerde brandweerteams komen hun takenpakket uit de doeken doen.

Het RiSC-team, dat gespecialiseerd is in het redden van mensen op moeilijk bereikbare plaatsen, toont hoe het mensen op grote hoogte of diepte uit hun benarde situatie helpen.

Ook het iGS-team is van de partij. Zij kregen een specifieke opleiding om correct op te treden bij incidenten met gevaarlijke stoffen.


Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.