Alumac feestelijk geopend

12/6/2013
Alumac feestelijk geopend De derde nieuwkomer sinds de oprichting van vzw BPKN heeft zijn start niet gemist. Op 31 mei verwelkomde Burgemeester Vincent Van Quickenborne de zaakvoerders en medewerkers van Alumac, een bedrijf met zijn roots in Ingelmunster, op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.Zaakvoerder Stefaan Crombez ontving uit de handen van Voorzitter Kurt Ghekiere de nieuwe 'Welkom@BPKN'-display. We hopen dat deze een mooie plaats krijgt bij de receptie!Op zaterdag 1 juni was er een opendeurdag voor het grote publiek. 

Hieronder vindt U enkele foto's:

  

  

  

  
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.