Alumac feestelijk geopend

12/6/2013
Alumac feestelijk geopend De derde nieuwkomer sinds de oprichting van vzw BPKN heeft zijn start niet gemist. Op 31 mei verwelkomde Burgemeester Vincent Van Quickenborne de zaakvoerders en medewerkers van Alumac, een bedrijf met zijn roots in Ingelmunster, op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord.Zaakvoerder Stefaan Crombez ontving uit de handen van Voorzitter Kurt Ghekiere de nieuwe 'Welkom@BPKN'-display. We hopen dat deze een mooie plaats krijgt bij de receptie!Op zaterdag 1 juni was er een opendeurdag voor het grote publiek. 

Hieronder vindt U enkele foto's:

  

  

  

  
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.