Brand bij Pyfferoen

18/6/2013
Brand bij Pyfferoen Wie wil meemaken hoe je een beginnende brand bedwingt, krijgt daar donderdagmiddag de kans toe. De Groene Vlam komt tijdens de NoonWalk ter plaatse met een speciaal uitgeruste vrachtwagen. De eerste 12 die reageren via mail aan de parkmanager mogen gratis deelnemen.


Brandbestrijding staat of valt bij goed geïnformeerd en opgeleid personeel.


Zie het als een soort verzekering.

Een korte praktische opleiding maakt uw personeel vertrouwd met het gebruik van kleine middelen die in uw bedrijf aanwezig zijn.

Dit kan het verschil maken bij een calamiteit van de branden en door snel ingrijpen geblust worden!

Schrijf U of uw werknemer(s) snel in via deze link. Het is GRATIS! 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.