Nieuwe Zebra printer zoekt nieuwe gebruiker

18/6/2013
Nieuwe Zebra printer zoekt nieuwe gebruiker De Kreun in Kortrijk heeft een gloednieuwe Zebra ZM400 industriŽle printer staan die niet wordt gebruikt. De printer was een misaankoop in die zin dat hij niet afgestemd was op wat De Kreun nodig heeft.

Het gaat dus om een Zebra ZM400 die vergezeld is van een installatie cd-rom en de nodige kabels (stroom & usb) en dus nooit gebruikt is. Nu staat hij daar stof te vergaren en lijkt het interessanter om hem te verkopen.

De nieuwprijs bedraagt 900€ (excl. btw)

De Kreun verkoopt die nu voor 700€ (excl. btw). 

Alle technische informatie vindt U via deze link.

Voor extra informatie kunt U terecht bij Bert Debrouwere, zakelijk leider van De Kreun, op 0499 276 555

 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.