Nieuwe Zebra printer zoekt nieuwe gebruiker

18/6/2013
Nieuwe Zebra printer zoekt nieuwe gebruiker De Kreun in Kortrijk heeft een gloednieuwe Zebra ZM400 industriële printer staan die niet wordt gebruikt. De printer was een misaankoop in die zin dat hij niet afgestemd was op wat De Kreun nodig heeft.

Het gaat dus om een Zebra ZM400 die vergezeld is van een installatie cd-rom en de nodige kabels (stroom & usb) en dus nooit gebruikt is. Nu staat hij daar stof te vergaren en lijkt het interessanter om hem te verkopen.

De nieuwprijs bedraagt 900€ (excl. btw)

De Kreun verkoopt die nu voor 700€ (excl. btw). 

Alle technische informatie vindt U via deze link.

Voor extra informatie kunt U terecht bij Bert Debrouwere, zakelijk leider van De Kreun, op 0499 276 555

 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.