Dag van de Wetenschap: interessant voor uw bedrijf?

18/6/2013
Dag van de Wetenschap: interessant voor uw bedrijf? Op zondag 24 november 2013 wordt voor de derde keer de Dag van de Wetenschap georganiseerd. Misschien is dit de gelegenheid om uw bedrijf in de kijker te zetten bij jongeren of toekomstige medewerkers? Deelname aan de Dag van de Wetenschap is volledig gratis. Het initiatief wordt kenbaar gemaakt met een campagne in de media. Bovendien kunnen deelnemers rekenen op promotionele ondersteuning.


Meer info en inschrijving vindt u op www.dagvandewetenschap.be of door contact op te nemen met Technopolis (Halinka De Visscher) via mail: halinka2technopolis.be of op het telefoonnummer: 015 34 20 20.


Via deze link kunt U de infofolder downloaden. 

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.