Dag van de Wetenschap: interessant voor uw bedrijf?

18/6/2013
Dag van de Wetenschap: interessant voor uw bedrijf? Op zondag 24 november 2013 wordt voor de derde keer de Dag van de Wetenschap georganiseerd. Misschien is dit de gelegenheid om uw bedrijf in de kijker te zetten bij jongeren of toekomstige medewerkers? Deelname aan de Dag van de Wetenschap is volledig gratis. Het initiatief wordt kenbaar gemaakt met een campagne in de media. Bovendien kunnen deelnemers rekenen op promotionele ondersteuning.


Meer info en inschrijving vindt u op www.dagvandewetenschap.be of door contact op te nemen met Technopolis (Halinka De Visscher) via mail: halinka2technopolis.be of op het telefoonnummer: 015 34 20 20.


Via deze link kunt U de infofolder downloaden. 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.