50° editie nieuwsbrief

18/6/2013
Op woensdagmorgen 19 juni om 7u30 vertrekt de 50° nieuwsbrief van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord. Zoals gewoonlijk is die doorspekt met lokale én interessante weetjes. Binnenkort zullen wij ruimte creëren voor commerciële partnerships die uw bedrijf of organisatie visibiliteit geven bij ons trouw lezerspubliek. Alle info bij de parkmanager.Je kunt de nieuwsbrief openen door op de afbeelding te klikken.

Terug

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.