Kortrijks Ondernemercafé - Barbecue editie op donderdag 27 juni

18/6/2013
Kortrijks Ondernemercafé - Barbecue editie op donderdag 27 juni U bent uitgenodigd op donderdag 27 juni 2013 voor een nieuwe editie van ‘Het Kortrijks Ondernemerscafé’. U bent van harte welkom vanaf 18u30 in het Ondernemerscentrum Kortrijk (Leiestraat 22). Het doel van het ondernemerscafé blijft hetzelfde: 'wij willen uw stem horen’. Een niet te missen netwerkmoment voor alle Kortrijkse ondernemers.

Om alvast in de zomerse sfeer te komen, voorziet deze editie een culinaire barbecue voor slechts € 10 per persoon.

Om organisatorische redenen wordt gevraagd om vooraf in te schrijven indien u wenst deel te nemen aan de barbecue. Dit kan door hier te klikken. 

Indien u niet wenst deel te nemen aan de barbecue bent u uiteraard even welkom op het netwerkcafé!
 

Programma:

18h30: Onthaal

19h00: Voorstelling 'Atelier creatieve ondernemers'

19h05: Bedrijfsvoorstelling BMW Monserez

19u10: Netwerkcafé

19u10: Ondernemersbarbecue | Schrijf in voor de barbecue

21u30: Einde

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.