BPKN-lid H.Essers wint Leeuw van de Export

18/6/2013
BPKN-lid H.Essers wint Leeuw van de Export Met de Leeuw van de Export bekroont FIT jaarlijks de exportsuccessen van Vlaamse bedrijven, om zo het belang van export voor onze Vlaamse economie te onderstrepen. Voor de editie van dit jaar reikte minister-president Kris Peeters de awards uit aan anesthesieapparatuur-producent Medec Benelux (categorie maximaal 49 werknemers) en logistieke dienstverlener H.Essers (categorie +50 werknemers).H.Essers, opgericht in 1928 door Henri Essers en met hoofdkwartier in Genk en toonaangevend aanwezig op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, is een toonaangevende logistieke dienstverlener voor multinationale topspelers in sectoren zoals chemie, farmaceutica en hoogwaardige goederen.

De internationale dienstenportfolio gaat van transport en warehousing tot volledig geïntegreerde logistieke oplossingen, gedreven door innovatie.

Het bedrijf hanteert een internationaliseringstrategie voor export van goederen naar alle landen van Europa, en ver daarbuiten.

In 2012 behaalde deze onderneming een geconsolideerde omzet van ruim 388,3 miljoen euro, waarvan 84% export.

H.Essers stelt 3.390 medewerkers tewerk. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.