BPKN-lid H.Essers wint Leeuw van de Export

18/6/2013
BPKN-lid H.Essers wint Leeuw van de Export Met de Leeuw van de Export bekroont FIT jaarlijks de exportsuccessen van Vlaamse bedrijven, om zo het belang van export voor onze Vlaamse economie te onderstrepen. Voor de editie van dit jaar reikte minister-president Kris Peeters de awards uit aan anesthesieapparatuur-producent Medec Benelux (categorie maximaal 49 werknemers) en logistieke dienstverlener H.Essers (categorie +50 werknemers).H.Essers, opgericht in 1928 door Henri Essers en met hoofdkwartier in Genk en toonaangevend aanwezig op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord, is een toonaangevende logistieke dienstverlener voor multinationale topspelers in sectoren zoals chemie, farmaceutica en hoogwaardige goederen.

De internationale dienstenportfolio gaat van transport en warehousing tot volledig geïntegreerde logistieke oplossingen, gedreven door innovatie.

Het bedrijf hanteert een internationaliseringstrategie voor export van goederen naar alle landen van Europa, en ver daarbuiten.

In 2012 behaalde deze onderneming een geconsolideerde omzet van ruim 388,3 miljoen euro, waarvan 84% export.

H.Essers stelt 3.390 medewerkers tewerk. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.