NoonWalk@Pyfferoen verjaagt onweer

20/6/2013
NoonWalk@Pyfferoen verjaagt onweer Dreigende onweerswolken boven Bedrijvenpark Kortrijk-Noord konden de vele aanwezigen niet weerhouden om aan een bijzonder gevarieerde NoonWalk deel te nemen. Zoals gewoonlijk waren er wraps (4 soorten beleg), frisse appelen en geurige koffie. Maar er was meer dan dat ...De Groene Vlam demonstreerde onder ruime belangstelling (12 personen schreven zich in voor de gratis workshop en konden eigenhandig blussen) hoe je een beginnende brand bestrijdt (en hoe je het best NIET doet).


Jelle Meersman van De Mailingman nam deel: 'Veiligheid is voor elk bedrijf een belangrijk topic. Het is een goede zaak om veiligheid zeer geregeld onder de aandacht te brengen. Een interactieve demonstratie, zoals tijdens de noonwalk, verduidelijkt goed wat je best doet in verschillende gevaarlijke situaties. Een actieve opfrissing, in plaats van een zoveelste ‘saaie’ uiteenzetting. Een leuke ervaring'

nv gezond: SnackyFruits bracht vers geperst fruitsap in handige drinkflacons en leuk verpakte zakjes vers gesneden fruit. TE lekker om te laten staan of liggen...


nv gezond: Spinetools demonstreerde de 'HumanTool', een zitkussen dat ervoor zorgt dat je rechtop gaat zitten op je bureaustoel. Eenvoudig, maar doeltreffend!

Het laatste kwartiertje zijn we vanwege een lichte regenbui toch de showroom ingetrokken, maar uiteindelijk viel het weer goed mee in verhouding tot de voorspellingen.

Foto's kunt U bekijken via deze link. Hieronder staan 2 filmpjes.

Dank aan de Familie Pyfferoen voor de gastvrijheid!

Volgende NoonWalk op donderdag 18 juli in het BPKN-Servicepunt, Industrielaan 8 te Kuurne.
 
Terug

Home

NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 4/12/2018

13 DECEMBER 2018 VAN 12U00 TOT 13U00 ! BPKN verwelkomt alle medewerkers van Kortrijk-Noord tussen 12u00 en 13u00 in de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne. Zoals steeds is een hapje en een drankje voorzien, dit voor slechts 3,00 euro.

ALGEMENE VERGADERING 18/02/2019. SAVE THE DATE 4/12/2018

De Algemene vergadering van Bedrijvenpark Kortrijk-Noord zal plaatsvinden in de nieuwe Barco One Campus, Beneluxpark 21 te Kortrijk. De vergadering start om 18.00 uur, gevolgd door een gezellig en smakelijk netwerkmoment. We kunnen u nu reeds meegeven dat Barco, voorafgaand aan de Algemene Vergadering, een rondleiding organiseert voor alle ge´nteresseerde genodigden. Uur van afspraak voor deze unieke rondleiding : 16.00 uur ter plaatse. De uitnodiging en verdere informatie volgt.