Bossuyt Winkelinrichting lanceert nieuwe 'contente' website

24/6/2013
Bossuyt Winkelinrichting lanceert nieuwe 'contente' website Dat een website niet saai hoeft te zijn, wordt andermaal bewezen. Bossuyt Winkelinrichting maakt van zijn klanten 'fans' met een verhaal. Knap staaltje van interactiviteit! Klik op de foto en breng zeker een virtueel bezoekje.Voor een bezoek 'in real life' ben je uiteraard welkom in de showroom op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.