Bossuyt Winkelinrichting lanceert nieuwe 'contente' website

24/6/2013
Bossuyt Winkelinrichting lanceert nieuwe 'contente' website Dat een website niet saai hoeft te zijn, wordt andermaal bewezen. Bossuyt Winkelinrichting maakt van zijn klanten 'fans' met een verhaal. Knap staaltje van interactiviteit! Klik op de foto en breng zeker een virtueel bezoekje.Voor een bezoek 'in real life' ben je uiteraard welkom in de showroom op Bedrijvenpark Kortrijk-Noord!
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.