KGA-ophaalronde: opgeruimd het verlof in!

29/4/2014
KGA-ophaalronde: opgeruimd het verlof in! In december 2013 werd 22,15 ton KGA-afval opgehaald bij 67 West-Vlaamse bedrijven. De deelnemers betaalden gemiddeld slechts 0,39 per kg opgehaalde KGA-stroom (inclusief transport). De eerstvolgende ophaalronde vindt plaats tussen 2 en 6 juni 2014 over gans West-Vlaanderen, dus ook op BPKN!

 

Klein Gevaarlijk Afval zoals lege verfpotten, oude tl-lampen, loodaccu’s, olieresten, chemicaliën, lege cartridges en toners … wordt vaak voor lange tijd opgeslagen in bedrijven, of erger nog, belandt in de restcontainer.

U bent als bedrijf verplicht Klein Gevaarlijk Afval (KGA) afzonderlijk in te zamelen.

Aangezien voor veel bedrijven de hoeveelheid KGA beperkt is, biedt een gezamenlijk initiatief een financieel voordeel!


U betaalt voor de meeste afvalstromen slechts € 0,59 per kg KGA, deze prijs omvat zowel de transportkosten als de verwerkingskost voor het opgehaalde KGA. AEEA wordt gratis meegenomen. 

Om U de mogelijkheid te geven opgeruimd het jaarlijkse verlof te starten organiseren we een in de week van 2 tot 6 juni 2014.


• Indien U wenst deel te nemen dan volstaat het om het ophaalformulier in te vullen en terug te faxen of te mailen vóór vrijdag 30 mei.
• Indien U deze keer niet wenst deel te nemen maar op de hoogte wil blijven van de volgende ophaalronde, vul dan het contacformulier in.

Bij deze ophaalronde wordt géén productieafval meegenomen! Daarom beperken we de maximale hoeveelheid tot 200 kg per afvalstof.

Voor sommige afvalstoffen geldt een andere prijs en is de beperking nog groter: raadpleeg daarom steeds het ophaalformulier.

Alle info vindt u op www.pomwvl.be/kga.

Contact: Bart Cloet (bart.cloet@pomwvl.be of 050 40 72 53) of Véronique De Kinder (Veronique.de_kinder@pomwvl.be of 050 40 73 66) 

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.