Vanaf maandag wegenwerken in Sente

26/6/2013
Vanaf maandag wegenwerken in Sente Vanaf maandag 1 juli zal het verkeer dat via de Izegemsestraat naar het Bedrijvenpark komt of richting Lendelede, Izegem, ... rijdt een omleiding moeten volgen. Richting Bedrijvenpark wordt het verkeer in het centrum van Lendelede afgeleid. In de omgekeerde richting is dit net voor de kerk van Sente. Er is eenrichtingsverkeer van toepassing. Via lees meer vind je een plan.Als je op onderstaande afbeelding klikt, krijg je een gedetailleerd plan te zien. 
Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.