Vanaf maandag wegenwerken in Sente

26/6/2013
Vanaf maandag wegenwerken in Sente Vanaf maandag 1 juli zal het verkeer dat via de Izegemsestraat naar het Bedrijvenpark komt of richting Lendelede, Izegem, ... rijdt een omleiding moeten volgen. Richting Bedrijvenpark wordt het verkeer in het centrum van Lendelede afgeleid. In de omgekeerde richting is dit net voor de kerk van Sente. Er is eenrichtingsverkeer van toepassing. Via lees meer vind je een plan.Als je op onderstaande afbeelding klikt, krijg je een gedetailleerd plan te zien. 
Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.