NoonWalk@BPKN-Servicepunt op donderdag 18 juli

26/6/2013
NoonWalk@BPKN-Servicepunt op donderdag 18 juli Gelieve nu al in uw agenda te noteren dat we, op de spreekwoordelijke vooravond van het groot verlof, op donderdagmiddag 18 juli gaan NoonWalken naar het BPKN-servicepunt. Er staan een aantal leuke zaken op het programma!Hieronder het NoonWalkfilmpje van juli vorig jaar. We waren toen te gast bij Joli - Ghekiere Industries. Intussen is de belangstelling voor dit maandelijks evenement(je) indrukwekkend vergroot, waarvoor dank!

Foto's van voorbije NoonWalks kun je altijd terugvinden via deze link.

Terug

Home

Event Manager | Maître d’hotel 6/3/2019

Fruy is een kwalitatieve belevings-cateraar met net dat ietsje meer. Wij verzorgen kwalitatieve evenementen vanaf 40 tot 2000 personen. Fruy bestaat uit een jong en sterk team dat verder blijft groeien en ontwikkelen. Onze bedrijfswaarden – Passie, Creativiteit, Excellent en Ondernemend – staan hierbij centraal. Passen deze woorden bij jou? Heb jij de nodige culinaire ervaring of interesse? Zie je het zitten om mee te ondernemen en kun je goed zelfstandig werken? Wij zoeken een Event manager | Maître d’hotel

SUCCESVOLLE NOONWALK@BOUWMATERIALEN VERHELST 16/2/2019

Op 13 december 2018 hebben een 90-tal ‘noonwalkers’ een bezoek gebracht aan de nieuwe toonzaal van Bouwmaterialen Verhelst, Ringlaan 26b te Kuurne.