NoonWalk@BPKN-Servicepunt op donderdag 18 juli

26/6/2013
NoonWalk@BPKN-Servicepunt op donderdag 18 juli Gelieve nu al in uw agenda te noteren dat we, op de spreekwoordelijke vooravond van het groot verlof, op donderdagmiddag 18 juli gaan NoonWalken naar het BPKN-servicepunt. Er staan een aantal leuke zaken op het programma!Hieronder het NoonWalkfilmpje van juli vorig jaar. We waren toen te gast bij Joli - Ghekiere Industries. Intussen is de belangstelling voor dit maandelijks evenement(je) indrukwekkend vergroot, waarvoor dank!

Foto's van voorbije NoonWalks kun je altijd terugvinden via deze link.

Terug

Home

Magazijniers / 2 ploegen Linum 12/2/2019

Linum is gespecialiseerd in de distributie van cateringmateriaal en koeltechnieken, uitsluitend aan bedrijven. Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar extra magazijniers om het team te versterken. Vanaf september 2019 zal je werken in een volledig vernieuwd magazijn.

zwart kruispunt Noordlaan-Industrielaan aangepakt 20/12/2018

Begin 2000 gebeurden enkele zware en dodelijke ongevallen ter hoogte van het kruispunt Noordlaan/Industrielaan. Door de groei van het verkeer en verdere recente uitbreiding van Kortrijk-Noord, het grootste bedrijvenpark in de regio werd het hoog tijd om in te grijpen. Het zwarte kruispunt werd naar voor geschoven op de agenda. Met deze maatregelen willen we vermijden dat er in de toekomst nog zware ongevallen gebeuren.